• sterk in
    strak werk.

    Zwaagdijk

Stukadoor Zwaagdijk

Bij u in de regio

Bent u van plan om uw muren te laten renoveren? En zoekt u hiervoor een stukadoor in Zwaagdijk die dit op een professionele manier kan uitvoeren? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij zijn al meer dan veertig jaar actief als stukadoor en kunnen top klasse stucwerk afleveren.

Al vele jaren actief als stukadoor

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is in 1971 opgericht. Het betekent dat we in al die jaren enorm veel ervaring hebben opgedaan. Het stukadoorsvak zit in ons bloed en dat is te zien aan ons werk. Elke stukadoor die bij ons in dienst is hebben wij gedeeltelijk zelf opgeleid om zodoende elke keer opnieuw de garantie te kunnen geven dat er top kwaliteit geleverd wordt.

Prachtig pleisterwerk

Wij zijn de stukadoor in Zwaagdijk die het mooiste sierpleisterwerk kunnen leveren. Wij kunnen vele opties aanbieden waarbij verschillende effecten mogelijk zijn met verschillende materialen. Ons sierpleisterwerk is duurzaam en we brengen het ook nog eens aan voor een hele redelijke prijs aan.

Wij gaan ook buiten de ladder op

Wij zijn niet alleen binnen als stukadoor in Zwaagdijk aan het werk maar ook buiten. Wij renoveren regelmatig buitengevels. Er is een grote kans dat het huis in Zwaagdijk waarvan u vindt dat de gevels er zo mooi bij staan door ons verzorgd is.

Uw muren weer van behang voorzien

Bent u ook één van die velen die in het verleden uw muren heeft laten voorzien van spachtelputz en wilt u daar nu vanaf? Wij komen graag bij u langs om de staat van de muur op te nemen.
Onze stukadoor strijkt de muren weer helemaal glad en zorgt ervoor dat het behang er goed op blijft hechten.

Maak gebruik van het lage BTW tarief

Is uw huis in Zwaagdijk ouder dan twee jaar? Dan hebben we goed nieuws voor u. Want u kunt in dat geval gebruik maken van het voordeel dat u maar 6% BTW betaald. Profiteer van deze mogelijkheid zolang deze geldig is.

Stukadoor Zwaagdijk

Wat stukadoren wij allemaal in Zwaagdijk

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Maak een afspraak

Zoekt u nog steeds naar een stukadoor in Zwaagdijk? Doe dat niet langer en neem contact op met ons voor een afspraak.

Wij komen graag bij u langs in Zwaagdijk om de staat van uw muren op te nemen. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co