• Garantie.

Garantie.

Wanneer u begint aan een verbouwing of de voltooiing van uw woning, wilt u alles goed geregeld hebben. Het gaat immers niet om zomaar iets, het gaat om uw droomhuis, de plek waar u nog jaren prettig wil wonen.
Voor een  voorspoedige planning en een goed resultaat, bent u beter af met  een stukadoorsbedrijf die aangesloten is bij de NOA-Afbouwgarantie. Met deze afbouwgarantie bent u verzekerd van heldere afspraken.

Uw NOA-vakman voor het juiste advies.

Uw NOA-vakman heeft verstand van zaken en geeft u het juiste advies. Hij staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de afbouwgarantie van NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. De NOA-vakman moet aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen.

Veel van deze eisen zijn vermeld in de Algemene Consumentenvoorwaarden die NOA in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond heeft opgesteld. Elk afbouwbedrijf dat is aangesloten bij de NOA-Afbouwgarantie is verplicht deze consumentenvoorwaarden te hanteren. Door de algemene consumentenvoorwaarden staat deze garantie als een huis.

Waarom erkenning.

Een kwaliteitsbewuste opdrachtgever of bouwer gaat natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee. Een Stukadoors- en Afbouwbedrijf met een Erkende en herkenbare kwaliteit, bijvoorbeeld.
De Stichting Erkenningsregeling voor het Erkend Stukadoors- en Afbouwbedrijf (ESA) heeft daarom eisen ontwikkeld waaraan gekwalificeerde bedrijven moeten voldoen om het wettelijk beschermde stuckeur-logo te mogen voeren.

Het Erkende bedrijf en de opleidingseisen.

Binnen een professioneel Erkend Stukadoors- en Afbouwbedrijf heeft men verstand van materialen en technieken. Goed “ambachtelijk” werk vraagt om een “up to date” vakkennis van de medewerkers van het Erkende bedrijf.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co