• sterk in
    strak werk.

    Zaanstad

Stukadoor Zaanstad

Bij u in de regio

Bent u van plan om uw muren van nieuw stucwerk te laten voorzien en zoekt u hiervoor een stukadoor in Zaanstad? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf J. de Boer aan het juiste adres. Wij leveren het beste stukadoorswerk voor de beste tarieven. Wij zijn aangesloten bij diverse branche organisaties en kunnen daardoor ook nog eens garantie geven op het werk dat wij leveren.

Een zeer ervaren stukadoorsbedrijf

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is al sinds 1971 actief en in al die jaren hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in Zaanstad. Al vele klanten hebben ons vakwerk reeds weten te waarderen en wij zouden u graag willen aansluiten bij al die tevreden klanten uit Zaanstad.

Prachtig sierpleisterwerk

Wilt u uw muren laten voorzien van sierpleisterwerk en zoekt u hiervoor een stukadoor in Zaanstad? Wij zijn de stukadoor die dat kan verzorgen. Wij kunnen uw muren egaal bewerken met een pleister waarmee we een patroon kunnen maken maar we kunnen ook het traditionele pleisterwerk verzorgen waarbij motieven mogelijk zijn.

Voor kleine en grote klussen

Wij doen net zo graag bij particulieren de kleine klusjes als de grote klussen voor bouwbedrijven. Bent u een bouwbedrijf met een nieuwbouwproject en zoekt u naar een stukadoor in Zaanstad die grote klussen aankan zoals hele nieuwbouw wijken? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben als stukadoor al voor vele bedrijven gewerkt in Zaanstad en doen dat ook graag voor u.

Uw plafond ook als nieuw

Wij kijken ook altijd nog even omhoog wanneer wij een muur moeten stukadoren. Want een muur met mooi stucwerk doet het een stuk minder goed wanneer het plafond er niet goed uitziet.
Onze stukadoor kan dat plafond voor u weer helemaal tip top in orde maken.

Profiteer van het 6% BTW tarief

Bent u huiseigenaar en is uw huis ouder dan twee jaar? Dat is mooi meegenomen want in dat geval kunt u profiteren van het lage 6% BTW tarief. Maak gebruik van deze maatregel zolang het nog kan.

Wat kunnen wij als stukadoor allemaal verzorgen

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Maak een afspraak voor meer info

Zoekt u een stukadoor in Zaanstad voor het renoveren van uw muur? Zoek dan niet langer en neem contact op met ons voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs in Zaanstad om u een offerte te geven die messcherp en geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co