• sterk in
    strak werk.

    Wognum

Stukadoor Wognum

Uw vakkundige en betrouwbare stukadoor

Wilt u in Wognum een beroep doen op een stukadoor? Als particulier of (aannemers)bedrijf? Stukadoorsbedrijf J. de Boer is de betrouwbare partner waarnaar u op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat uw wanden en/of plafonds er precies zo uit komen te zien als u voor ogen heeft. Volledig strak en behangklaar bijvoorbeeld. Of verfraaid met hoogwaardig sierpleisterwerk. En wat dacht u Wognum van traditioneel schuurwerk, waarmee uw plafonds een wel een bijzondere allure krijgen? De mogelijkheden bij Stukadoorsbedrijf J. de Boer zijn eindeloos. Benieuwd naar alles wat onze stukadoor in Wognum te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Over ons stukadoorsbedrijf

Stukadoorsbedrijf J. de Boer werd al in 1971 opgericht, door stukadoor Jan de Boer. In 1991 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon Jaap, die de basisprincipes van het vak al op jonge leeftijd van zijn vader leerde en in 1988 zijn diploma vakbekwaamheid van de NAVAS (nu NOA) behaalde. Vervolgens heeft hij zich verder ontwikkeld tot een zeer veelzijdige en moderne stukadoor, onder meer door uiteenlopende cursussen te volgen. Dit betekent dat u Stukadoorsbedrijf J. de Boer in Wognum kunt inschakelen voor allerhande stucwerkzaamheden, waaronder het aanbrengen van:

Sierpleisterwerk en spachelputz

Spackspuitwerk

Bealmortel, voor een beton- of natuursteenlook

Cementgebonden wandwerk (ook buiten)

Airlesspuitwerk

Gegarandeerde kwaliteit in Wognum

Wij kunnen ons goed indenken dat stucwerk niet een onderwerp is waar u zich in Wognum dagelijks mee bezighoudt. Wij verschaffen u dan ook met alle plezier professioneel advies over het type stucwerk dat het beste past bij uw voorkeuren, situatie en budget. Over kleur, materiaalkeuze en structuur bijvoorbeeld. Maar ongeacht de werkzaamheden die wij als stukadoor bij u in Wognum komen verrichten, met Stukadoorsbedrijf J. de Boer bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. Wij mogen namelijk zowel het Stuckeur als de NOA-garantie voeren. Dit betekent dat ons stukadoorsbedrijf uitsluitend werkt met uitstekend opgeleide stukadoors, die de meest degelijke en geavanceerde materialen gebruiken. Een fijn idee, nietwaar?

Zo bereikt u ons voor vragen of een vrijblijvende offerte

Wilt u vanuit Wognum een direct een offerte opvragen? Of heeft u op basis van het bovenstaande eerst nog vragen aan onze stukadoor? Bel ons Stukadoorsbedrijf J. de Boer dan direct via 06-53663341. Mailen mag naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl. Wij verheugen ons erop om u in Wognum van dienst te zijn!

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co