• sterk in
    strak werk.

    Venhuizen

Stukadoor Venhuizen

Kies ook voor bewezen kwaliteit

Bent u in Venhuizen op zoek naar een stukadoorsbedrijf? Een stukadoor die zorgt voor zeer strak afgewerkte muren, maar die ook garant staat voor een uitstekende service? En dat tegen scherpe tarieven? Doe dan met een gerust hart een beroep op Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Sinds onze oprichting in 1971 hebben wij ook in Venhuizen al voor zeer uiteenlopende klanten, inclusief particulieren, bedrijven en aannemers, voor prachtig stuc- en pleisterwerk gezorgd. Meer weten over ons stukadoorsbedrijf. Lees dan snel verder!

Maak kennis met de vakmensen van ons stukadoorsbedrijf

Het team van Stukadoorsbedrijf J. de Boer is klein maar bijzonder fijn. Het bestaat uitsluitend uit uitstekend opgeleide en volledig gecertificeerde vakmensen, die alle voorkomende stucwerkzaamheden probleemloos en met groot enthousiasme voor u uit kunnen voeren. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden die wij als stukadoor in Venhuizen te bieden hebben:

Het behangklaar maken van wanden

Sierpleisterwerk en/of spachelputz

Spackspuitwerk

Sierlijsten, ornamenten en schuurwerk

Gladpleisterwerk (zowel plafond als wand) dat geschilderd kan worden

Meer over uw nieuwe stukadoor in Venhuizen

Als u in Venhuizen een stukadoor inschakelt, wilt u natuurlijk de garantie hebben dat u jarenlang plezier zult hebben van uw pas gestucte wanden en/of plafonds. En dat is precies de reden om voor Stukadoorsbedrijf J. de Boer te kiezen. Wij zijn namelijk een stukadoor die beschikt over verschillende keurmerken, waaronder van de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven. En dat zult u merken als u ons in Venhuizen inschakelt! Niet alleen dankzij de kundigheid en het oog voor detail van onze eerder genoemde vakmensen, maar zeker ook omdat wij uitsluitend van de meest hoogwaardige materialen gebruikmaken. Bovendien krijgt u bij onze stukadoor de beschikking over een prima garantie, zowel wat betreft materiaal als arbeid. Aan ons stukadoorsbedrijf zult u zich in Venhuizen zeker geen buil vallen!

Zo komt u in Venhuizen in contact met ons stukadoorsbedrijf

Wilt u ons inschakelen als uw stukadoor en daarom een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Of heeft u eerst nog vragen over wat wij allemaal voor u kunnen beteken? Neem dan snel contact met ons op. Dat doet u telefonisch via 06-53663341. Mailen mag naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl. Of gebruik het contactformulier op onze site. Met J. de Boer heeft u de kundige stukadoor gevonden die u in Venhuizen zoekt!

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co