• sterk in
    strak werk.

    West-Friesland

Stukadoor West-Friesland

Bij u in de regio

Wanneer u een stukadoor in West-Friesland zoekt dan wilt u natuurlijk bij voorkeur een ervaren stukadoor die kwaliteit aflevert en ook garantie kan geven op het werk. Stukadoorsbedrijf J. de Boer kan dat vakwerk leveren en als NOA bedrijf leveren wij ook een garantie dat ons werk aan kwaliteitsnormen voldoet van onze branche organisatie.

Al meer dan 40 jaren actief

Stukadoorsbedrijf j. de Boer is al vanaf 1971 actief als stukadoor. Vele klanten in West-Friesland hebben onze kwaliteit al leren kennen nadat onze stukadoor hun muren van het beste stucwerk voorzien had. Wij zijn aangesloten bij diverse branche organisaties en garanderen op die manier dat wij louter en alleen vakwerk afleveren. Zoekt u een stukadoor in West-Friesland dan bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Prachtig mooi pleisterwerk

Wij zijn de specialisten in West-Friesland voor pleisterwerk op uw muren. Wij leveren een ruime keuze aan mogelijkheden waarmee verschillende effecten bereikt kunnen worden waarbij we verschillende materialen gebruiken. U kunt bij ons de garantie krijgen dat het pleisterwerk blijft zitten zodat u vele jaren plezier zult hebben van uw muren.

De muur gereed maken voor behang

Uiteraard kunnen wij uw muren weer helemaal gereed maken voor behang als u juist het pleisterwerk wilt laten verwijderen. Onze stukadoor strijkt de muren weer helemaal egaal en bewerken de muren zodanig dat het behang er goed op zal hechten. Zoekt u een stukadoor in West-Friesland die deze klus vakkundig kan uitvoeren dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wat stukadoren wij allemaal in West-Friesland

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Profiteer van het lage BTW tarief

Wij hebben een voordeel voor u in petto wanneer uw huis ouder is dan twee jaar. Want in dat geval komt u in aanmerking voor het lage BTW tarief van 6%. Wij leveren veel klussen af voor dit lage tarief.

Blijf niet aarzelen zolang deze regeling geldig is en neem contact met ons op om dat nu voordeel mee te pakken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Zoekt u nog steeds een stukadoor in West-Friesland die vakwerk af kan leveren? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen of ons op te bellen. Wij komen graag bij u langs in West-Friesland om de staat van uw muren te bekijken en u een advies te geven. U krijgt dan van ons een messcherpe offerte die geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co