• sterk in
    strak werk.

    Stedebroek

Stukadoor Stede Broec

Bij u in de regio

Een goede stukadoor is nog altijd veel waard. Stukadoorsbedrijf J. de Boer levert met alle plezier het beste stucwerk voor de beste tarieven. Want goed stucwerk is niet gemakkelijk onder de knie te krijgen voor een doe-het-zelver. Zoekt u een stukadoor in Stede Broec omdat u het liever niet zelf doet neem dan contact op met ons voor een messcherpe offerte voor het beste stucwerk.

Een stukadoorsbedrijf met veel ervaring

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is niet de eerste de beste. Stukadoren zit in ons bloed. Wij zijn een familiebedrijf opgericht in 1971 en zijn in al die jaren een begrip geweest. Wij hebben al vele tevreden klanten in Stede Broec en wij voegen u graag toe aan die huiseigenaren die onze kwaliteit hebben ervaren.

Het mooiste spachtelputz op uw muur

Wij leveren het mooiste sierpleisterwerk met vele opties. Wij kunnen uw muren voorzien van een spachtelputz die wij een nabewerking kunnen geven om er een prachtig resultaat van te maken. Laat een stukadoor van ons uw muur omtoveren tot een muur die zich onderscheidt van elke andere muur.

Uw muren weer geschikt voor behang

Heeft u spachtelputz op uw muren en wilt u daar vanaf om de muren weer van behang te voorzien? Wij sturen onze stukadoor om de muren weer helemaal glad te strijken zodat ze weer geschikt zijn voor behang. Wij behandelen de muur ook met strijkmiddel zodat het behang goed blijft hechten.

Uw plafond weer helemaal opgeknapt

Heeft uw plafond een opknapbeurt nodig? Dat kunnen wij ook verzorgen.
Als stukadoor in Stede Broec kunnen wij uw plafond op verschillende manieren bewerken zoals het opspuiten met gips.

Profiteer van het lage BTW tarief

Wij hebben goed nieuws voor u wanneer uw huis in Stede Broec ouder is dan twee jaar. Want in dat geval komt u in aanmerking voor het lage 6% BTW tarief. Twijfel niet te lang wanneer u al plannen heeft om een stukadoor in Stede Broec in te schakelen want de regeling is tijdelijk.

Wat stukadoren wij allemaal in Stede Broec

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Neem contact op voor een aanbieding

Neem nu contact met ons op voor een messcherpe offerte. Wij zijn de stukadoor in Stede Broec die het beste stucwerk kunnen leveren en wij doen dat voor de beste tarieven. Laat een stukadoor van ons langskomen in Stede Broec om de staat van uw muren op te nemen en u krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co