• sterk in
    strak werk.

    Spanbroek

Stukadoor Spanbroek

Bij u in de regio

Bent u op zoek naar het mooiste stucwerk voor uw muren en bent u hiervoor op zoek naar een stukadoor in Spanbroek? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij leveren louter en alleen vakwerk en we doen dat ook nog eens voor een hele mooie prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen bij u langs in Spanbroek om de mogelijkheden samen met u door te nemen.

Stukadoor Spanbroek

Een echt familiebedrijf in hart en nieren staat voor u klaar

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is een echt familiebedrijf dat het stukadoorsvak in het bloed heeft. Wij zijn al vanaf 1971 actief en hebben al vele klanten in Spanbroek laten zien wat wij kunnen. Al deze klanten hebben ons gekozen in hun zoektocht naar een stukadoor in Spanbroek omdat wij onze professionaliteit meteen uitstralen bij de eerste ontmoeting. Sluit u aan bij al die tevreden klanten door ook onze stukadoor te gebruiken voor uw klus.

Uw muren weer helemaal gladgestreken

Wij kunnen uw muren weer helemaal gladstrijken zodat deze weer geschikt zijn voor elke bewerking zoals behangen, sauzen of spachtelen. Onze stukadoor zorgt er niet alleen voor dat de muur egaal is maar strijkt de muur ook voor zodat elke laag die later op de muur aangebracht wordt maximaal zal hechten.

Wat kunnen wij als stukadoor allemaal verzorgen

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Zowel de grote als de kleine klussen

Wij verzorgen in Spanbroek niet alleen de kleine klussen voor particulieren maar ook de grote klussen voor bedrijven. Al vele bouwbedrijven hebben ons gevonden toen ze op zoek waren naar een stukadoor in Spanbroek en hebben inmiddels ervaren welke kwaliteit wij kunnen leveren.

Het lage BTW tarief voor stucwerk

Woont u in Spanbroek en is uw huis ouder dan twee jaar? Dan komt u in aanmerking voor het lage 6% BTW tarief wanneer u ons uw muren opnieuw laat stukadoren. Laat deze kans niet liggen want de regeling is tijdelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op

Zoekt u een stukadoor in Spanbroek en wilt u nu gebruik maken van de tijdelijke BTW regeling? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Onze stukadoor komt graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en u krijgt dan van ons een mooie offerte die geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co