• sterk in
    strak werk.

    Purmerend

Stukadoor Purmerend

Bij u in in de regio

Bent u op zoek naar een goede stukadoor die top klasse werk kan leveren? En wilt u het liefste een stukadoor die aangesloten is bij vak organisaties zodat u ook garantie krijgt op het afgeleverde stucwerk? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij zijn de stukadoor in Purmerend die het beste stucwerk kunnen afleveren waarbij we ook nog eens garantie geven. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op voor een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs in Purmerend om de mogelijkheden door te nemen.

Een echte vak stukadoor

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is een echt familiebedrijf met louter en alleen de beste stukadoors. Wij staan bekend als een betrouwbare stukadoor in Purmerend en hebben al vele klanten laten zien dat wij ook echt garant staan voor die kwaliteit. Sluit u aan bij al die tevreden klanten uit Purmerend door ons uw stucwerk uit te laten voeren.

Het beste stucwerk

Zoekt u een stukadoor in Purmerend die uw muren weer helemaal geschikt kan maken voor elke bewerking zoals behang of een saus? Laat ons dat werk dan uitvoeren. Wij stukadoren uw muren weer helemaal glad en zorgen ervoor dat het behang er goed op blijft plakken.

De stukadoors voor klein en groot

Wij leveren net zo lief aan particulieren als aan bedrijven.
Het maakt ons niet uit of wij even snel een muurtje moeten gladstrijken of dat we een complete wijk van het beste stucwerk moeten voorzien.

We doen het allebei.

Het lage BTW tarief voordeel

Wij komen als stukadoor in aanmerking om u het voordeel van het lage BTW tarief aan te bieden. Deze maatregel is alleen van toepassing wanneer uw huis ouder is dan twee jaar. Maak gebruik van deze tijdelijke maatregel zolang het nog kan en maak snel een afspraak met ons in Purmerend.

Stukadoor Purmerend

Wat kunnen wij allemaal verzorgen

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Neem contact op voor een offerte

Zoekt u nog steeds naar een stukadoor in Purmerend? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij komen graag bij u langs in Purmerend om samen met u de mogelijkheden door te nemen en u krijgt dan van ons een mooie offerte die geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co