• sterk in
    strak werk.

    Opmeer

Stukadoor Opmeer

Zoekt u iemand die perfect kan stucen?

Bent u op zoek naar een stukadoor die uw muren en plafonds in Opmeer perfect kan stucen? De vakmensen van Stukadoorsbedrijf J. de Boer zijn expert in stucen, pleisteren en schuren. Zowel woningen als bedrijfspanden weten wij om te toveren tot tijdloze, karakteristieke en sfeervolle ruimtes. Wij maken deze glad, strak en gereed voor behang en tegelwerk. Wenst u decoratieve accessoires op uw plafond in Opmeer? Zoals een klassiek ornament? Ook daar kunt u onze stukadoor voor inschakelen. Waar kunt u ons stukadoorsbedrijf goed voor gebruiken? Geef het door vanuit Opmeer via 06-53663341.

Stukadoor Opmeer

Wat mogen wij in Opmeer voor u betekenen?

Onze stukadoor is voor veel meer diensten in te zetten dan enkel het basis stucwerk. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen in Opmeer en geven u desgewenst advies. Hierdoor ontvangt u precies dat resultaat waar u wellicht al tijden van droomt. Kies voor onze stukadoor, hij:

Levert erkende kwaliteit

Biedt een uitgebreide dienstverlening

Werkt betrouwbaar en klantvriendelijk

Verzorgt uw klus zorgvuldig van A tot Z

Hanteert een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Bent u benieuwd naar onze voordelige tarieven in Opmeer? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij zijn een Erkend Stukadoors- en Afbouwbedrijf. Dit betekent dat wij verstand van zaken hebben, u klantspecifiek advies geven, werken met de juiste materialen en de correcte technieken toepassen. Onze vakkennis is up to date, terwijl ons werk van bewezen kwaliteit is. Behoefte aan zo’n veelzijdige stukadoor? Schakel ons in vanuit Opmeer.

Hoe ons stukadoorsbedrijf begon

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is al in 1971 opgericht. Door vakman Jan de Boer. Zijn zoon, Jaap de Boer, begon in 1982 als leerling stukadoor in het stukadoorsbedrijf van zijn vader. In 1991 nam hij de zaak over. Hij moderniseerde deze en breidde uit tot een klein team van ervaren en vakkundige stukadoors. Wij missen geen enkele ontwikkeling in dit mooie vakgebied. Wij werken daardoor met het nieuwste materiaal, kennen de juiste technieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. Bent u benieuwd naar de aanpak van ons stukadoorsbedrijf? Maak vandaag nog een afspraak.

Schakel onze stukadoor in

Bent u vanuit Opmeer benieuwd naar de aanpak, diensten en tarieven van Stukadoorsbedrijf J. de Boer? Vul dan ons contactformulier in. Hiermee vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Wenst u meer algemene informatie? Mail dan naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl. Of bel onze stukadoor direct via 06-53663341. Stukadoorsbedrijf J. de Boer maakt uw muren en plafonds in Opmeer weer glad en strak.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co