• sterk in
    strak werk.

    Obdam

Stukadoor Obdam

Professional in stucwerk nodig?

Zoekt u naar een stukadoor in de omgeving van Obdam? De vakmensen van Stukadoorsbedrijf J. de Boer zijn zeer ervaren in het glad en strak maken van uw wanden en plafonds. Wij hebben jaren ervaring in het aanbrengen van prachtig stuc- en pleisterwerk. Na een behandeling van onze stukadoor is uw wand behang- en tegelklaar. Ook een afwerking met plinten, lijsten of ornamenten kunnen wij voor u realiseren in Obdam. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Heeft u ook een klus klaarliggen voor ons stukadoorsbedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Of neem direct contact met ons op vanuit Obdam via 06-53663341.

Wat mag er in Obdam gebeuren?

Wij bieden een enorm breed dienstenaanbod aan. Onze stukadoor is dus niet alleen in te schakelen voor basis stucwerk in Obdam. Wij kunnen het volgende voor u verzorgen:

Stucwerk (spachtelputz, sierpleister)

Spuitwerk (spack of airless)

Decorwerk (sierlijsten en ornamenten)

Schuurwerk (op muren en plafonds)

Pleisterwerk (sausklaar)

Welke opdracht u ook heeft, onze stukadoor verzorgt uw klus van A tot Z. Zo wil hij vooraf tot in detail weten wat uw wensen zijn. Hij stelt deze op in een heldere offerte. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze werkzaamheden in Obdam volbrengen wij zorgvuldig, netjes en zonder veel overlast. Voor ons werk gebruikt onze stukadoor de beste materialen. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Maak een afspraak met ons in Obdam.

De start van ons stukadoorsbedrijf

Stukadoorsbedrijf J. de Boer bestaat al sinds 1971. Het begon met Jan de Boer. Twintig jaar later nam zoon Jaap de Boer het bedrijf over. Laatstgenoemde begon in 1982 als leerling stukadoor in het bedrijf van zijn vader. Hij breidde het stukadoorsbedrijf uit tot een klein team vol ervaren en vakbekwame medewerkers. Wat deze specialisten zo bijzonder maakt, is dat zij allen de ontwikkelingen in het vak nauwlettend in de gaten houden. Zo lopen zij voortdurend voorop qua kennis, materiaalgebruik en techniek. Interesse? Maak een afspraak met Stukadoorsbedrijf J. de Boer.

Kom in contact met onze stukadoor

Wilt u vanuit Obdam in contact komen met Stukadoorsbedrijf J. de Boer? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Vul hiervoor ons contactformulier in. Wilt u direct antwoord op specifieke vragen? Bel onze stukadoor dan via telefoonnummer 06-53663341. Vindt u het prettiger om te mailen? Stuur dan uw bericht naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl. Wilt u uw muren en plafonds glad, strak en behang- en tegelklaar hebben? Stukadoorsbedrijf J. de Boer is het bedrijf dat het voor u realiseert in Obdam.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co