• sterk in
    strak werk.

    Nibbixwoud

Stukadoor Nibbixwoud

Moet er gestuct worden?

Kunt u een stukadoor gebruiken die uw muren en plafonds in Nibbixwoud hoogwaardig kan stucen? Schakel dan de vakmensen van Stukadoorsbedrijf J. de Boer in. Wij kunnen perfect stucen, pleisteren en schuren. Hier hebben wij als bedrijf dan ook al meer dan 45 jaar ervaring in. Wij pakken zowel klussen voor particulieren als bedrijven op. Onze stukadoor heeft al vele woningen en bedrijfspanden mogen voorzien van gladde en strakke wanden en plafonds. Volledig behang- en tegelklaar. Bent u onze volgende opdrachtgever in Nibbixwoud? Schakel ons stukadoorsbedrijf in door vanuit Nibbixwoud te bellen naar 06-53663341.

Waar heeft u ons in Nibbixwoud voor nodig?

Onze stukadoor kan uw wand of plafond zeer zorgvuldig stucen, pleisteren en schuren. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de meest uitvoerige afwerking. Wenst u sierpleisters, sfeervolle lijsten of klassieke ornamenten? Onze stukadoor realiseert deze precies naar wens voor u in Nibbixwoud. U herkent onze aanpak aan de volgende vijf kenmerken:

Hoogstaande kwaliteit

Erkend stukadoorsbedrijf

Uitgebreid dienstenpakket

Klantvriendelijke vakmensen

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Wilt u weten wat u kwijt zou zijn aan onze diensten in Nibbixwoud? Vraag dan een offerte bij ons aan. Deze is geheel vrijblijvend. Het geeft u enkel een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen, in welke tijdsduur en tegen welk bedrag. U kunt erop rekenen dat onze vakkennis up to date is en ons werk van bewezen kwaliteit. Is dit wat u wenst in Nibbixwoud? Neem dan nu contact op met onze stukadoor.

Informatie over ons stukadoorsbedrijf

Wellicht bent u benieuwd naar hoe Stukadoorsbedrijf J. de Boer zo’n lange, erkende en bewezen status heeft weten te bemachtigen. Ons bedrijf is al in 1971 opgericht door Jan de Boer. Jaap de Boer, zijn zoon, begon in 1982 als leerling stukadoor bij hem te werken. Hij nam in 1991 de zaak over. Vanuit het bedrijf van zijn vader vormde hij een klein team van ervaren en vakkundige stukadoors. Zij werken nu met het nieuwste materiaal, passen de juiste technieken toe en kennen de laatste trends. Schakel ook ons ervaren stukadoorsbedrijf in!

Stukadoor nodig?

Heeft u vanuit Nibbixwoud een ervaren, klantvriendelijke en betaalbare stukadoor nodig? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan bij Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Vul ons contactformulier in, mail naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl of bel telefoonnummer 06-53663341. Stukadoorsbedrijf J. de Boer is uw partner in Nibbixwoud als het gaat om strak stucwerk.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co