• sterk in
    strak werk.

    Medemblik

Stukadoor Medemblik

Bij u in de regio

Bent u op zoek naar een vakman in Medemblik die uw muren van het beste stucwerk kan voorzien? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij zijn de stukadoor in Medemblik die het beste stucwerk kunnen leveren voor de beste tarieven. Wij zijn aangesloten bij diverse branche organisaties waardoor wij garantie kunnen geven op ons werk. Lees verder over de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer info.

Al vele jaren het vak stukadoor

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is al jaren actief als stukadoor in Medemblik. Na onze oprichting in 1971 hebben wij al vele klanten overtuigd van onze klasse door muren te stukadoren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Sluit u aan bij al die tevreden klanten door ook ons uw muren te laten renoveren.

Het mooiste pleisterwerk op uw muur

Wij zijn de stukadoor die het mooiste pleisterwerk kunnen verzorgen op uw muren. Veel is mogelijk waarbij verschillende structuren gebruikt kunnen worden met verschillende materialen. Ons pleisterwerk is van hoge kwaliteit en u kunt er van verzekerd zijn dat het jarenlang goed blijft zitten.

Uw buitenmuren weer als nieuw

Wij verzorgen ook stucwerk voor buitenmuren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Onze stukadoor gaat graag voor u de ladder op om uw buitenmuur weer helemaal als nieuw te maken.

Uw muren weer geschikt voor behang

Uiteraard zijn wij als stukadoor in Medemblik altijd bereid om uw muren weer helemaal geschikt te maken voor het behangen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer uw muren voorzien zijn van spachtelputz. Wij strijken de muren weer helemaal glad en werken het zodanig af dat het behang er goed op zal blijven hechten.

Profiteer van het lage BTW voordeel

Als extra voordeel kunnen we u het lage 6% BTW tarief aanbieden. Dit voordeel, dat ook in Medemblik geldig is, betekent dat u 6% BTW betaald wanneer uw huis ouder is dan twee jaar. Laat dat voordeel niet liggen.

Wat stukadoren wij allemaal in Medemblik

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Vul het formulier in voor een afspraak

Zoekt u nog steeds een stukadoor in Medemblik? Doe dat niet langer en neem contact op met ons voor een afspraak. Onze stukadoor komt graag bij u langs in Medemblik om samen met u onze mogelijkheden te laten zien. U krijgt dan van ons een messcherpe offerte die geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co