• sterk in
    strak werk.

    Hoorn

Stukadoor Hoorn

Bij u in de regio

Een mooi stukje stukadoorswerk is altijd de moeite waard. Als u een stukadoor in Hoorn zoekt dan kunnen wij dat mooie stukadoorswerk leveren. Wij zijn de stukadoor die vakwerk aflevert en van vele specialiteiten thuis zijn in verschillende stukadoor technieken. Stukadoorsbedrijf J. de Boer stukadoort uw muren zodat ze weer als nieuw zijn. Maak ook gebruik van de regeling dat u slechts 6% BTW betaald als u uw muren en plafonds door ons opnieuw laat stukadoren. Uw huis moet hiervoor wel ouder zijn dan twee jaar.

Stukadoor Hoorn

Een familie stukadoorsbedrijf

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is een familiebedrijf dat reeds in 1971 is opgericht. Ons bedrijf is inmiddels een begrip geworden in Hoorn. Vele particulieren, aannemers, timmerbedrijven en bouwbedrijven die een stukadoor in Hoorn zochten hebben inmiddels onze kracht en klasse ervaren.

Uw muren klaar voor behang en saus

Heeft u ook zo’n bevlieging gehad om in het verleden spachtelputz aan te laten brengen op uw muren en wilt u daar nu weer behang op laten aanbrengen? Onze stukadoor strijkt die muur weer helemaal glad.

Sierpleisterwerk en spachtelputz

Een muur van sierpleisterwerk laten voorzien is nog steeds zeer gewild. Wij verzorgen als stukadoor in Hoorn regelmatig deze klussen en doen dat ook graag voor u.

Sierlijsten en ornamenten

Heeft u muren die van ornamenten en sierlijsten zijn voorzien en hebben deze renovatie nodig? Dat kunnen wij ook voor u verzorgen. En uiteraard kunnen wij het ook leveren als u het nieuw aan wilt laten brengen op uw muren.

Maak gebruik van de korting

Is uw huis ouder dan twee jaar? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Want in dat geval komt u ook in Hoorn in aanmerking voor het lagere 6% btw tarief wanneer u ons uw muren en plafonds weer als nieuw laat stukadoren.
Wat leveren wij allemaal in Hoorn
In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal leveren.

Sierpleisterwerk

Spachtelputz

Schuurwerk op muren en plafond

Muren gereed maken voor behang

Cement gebonden wandwerk

Sierlijsten en ornamenten

Bealmortel

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Neem contact op

Zoekt u een stukadoor in Hoorn? En zoekt u bij voorkeur een stukadoor die is aangesloten bij de vakorganisatie NOA zodat u ook garantie krijgt op het stukadoorswerk?

Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij komen met alle plezier bij u langs in Hoorn om de situatie bij u te bekijken en wij geven u dan een messcherpe offerte die geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co