• sterk in
    strak werk.

    Hoogkarspel

Stukadoor Hoogkarspel

Bij u in de regio

Bent u op zoek naar een goede stukadoor die uw muren weer helemaal tip top in orde kan maken? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Want wij zijn de stukadoor in Hoogkarspel die het beste stukadoorswerk kan leveren. En dat doen we ook nog eens voor de beste prijs. Wij kunnen zowel binnen als buiten stucwerk leveren en wij verzorgen tevens sierpleisterwerk.

Een traditioneel stukadoorsbedrijf

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is niet de eerste de beste. Wij zijn al meer dan veertig jaar actief en hebben al vele klanten in Hoogkarspel onze kracht laten zien. Wij zijn dan ook bekend als stukadoor in Hoogkarspel vanwege de kwaliteit die wij leveren. Sluit u aan bij al die tevreden klanten die hun muren hebben laten opknappen door ons en verzeker u van een stukje vakwerk dat jarenlang meegaat.

Uw muren weer van behang voorzien

Heeft u een muur met sierpleisterwerk waar u weer behang op wilt laten aanbrengen? Laat dan een stukadoor van ons de muur weer helemaal glad strijken. Wij leveren deze klussen regelmatig in Hoogkarspel en kunnen uw muur weer helemaal geschikt maken voor behang.

Uw muur voorzien van spachtelputz

Er zijn natuurlijk ook veel huiseigenaren die juist van het behang af willen en spachtelputz willen laten aanbrengen op hun muren. Dat kunnen wij ook als geen ander. Onze stukadoor is de vakman die vele opties kan verzorgen met diverse materialen.

Uw plafond weer als nieuw

Wij zijn als stukadoor in Hoogkarspel ook specialist in het verzorgen van de afwerking voor plafonds. Wij kunnen het opspuiten maar ook afstrijken. Tevens leveren wij sierlijsten waarmee u uw plafond een bijzondere uitstraling geeft.

Maak gebruik van de lage BTW regeling

Is uw huis ouder dan twee jaar? Dan hebben wij een nieuwtje voor u. Want in dat geval komt u ook in Hoogkarspel in aanmerking voor de regeling dat u maar 6% BTW betaald. Profiteer van deze aanbieding zolang deze geldig is.

Wat stukadoren wij allemaal

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Vul het formulier in voor een afspraak

Zoekt u nog steeds naar een stukadoor in Hoogkarspel? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Onze stukadoor komt graag bij u langs in Hoogkarspel om u een geheel vrijblijvende offerte aan te bieden.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co