• sterk in
    strak werk.

    Den Helder

Stukadoor Den Helder

Bij u in de regio

Wanneer u op zoekt bent naar een stukadoor voor het beste stucwerk dan wilt u natuurlijk een vakman die weet waar hij mee bezig is. Wij kunnen als stukadoor in Den Helder dat vakwerk leveren. Want Stukadoorsbedrijf J. de Boer is specialist in het leveren van alle soorten stucwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Lees verder wat wij allemaal kunnen leveren in Den Helder of neem contact met ons op voor een afspraak.

Een familiebedrijf met vak stukadoors

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is niet zomaar het eerste de beste stukadoorsbedrijf. Wij zijn in 1971 opgericht en hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Vele particulieren en bedrijven die naar een stukadoor in Den Helder zochten hebben ons inmiddels gevonden en weten welke kwaliteit wij kunnen leveren. Sluit u aan bij al die tevreden klanten door ook onze stukadoor het werk bij u te laten verrichten.

Uw muren weer helemaal in orde

Zijn de muren in uw huis vervallen of zijn ze voorzien van stukwerk dat u verwijderd wilt hebben? Laat ons dan de muren weer helemaal gladstrijken zodat ze weer geschikt zijn voor elke bewerking zoals behang, spachtelwerk of een saus. Onze stukadoor levert de muren zo af dat elk materiaal er uitstekend op zal hechten.

Voor particulieren en bedrijven

Het maakt ons niet uit of we een kleine klus van een particulier of een grote klus van een bedrijf in Den Helder aangeboden krijgen.
Veel bouwbedrijven in Den Helder hebben inmiddels ervaren dat ons werk garant staat voor top kwaliteit. En ook vele particulieren zijn bij ons terecht gekomen toen ze zochten naar een stukadoor in Den Helder. Voeg uzelf bij al die tevreden klanten door ons het stucwerk te laten verzorgen.

Het voordeel van het lage BTW tarief

Wij hebben een mooi voordeel voor u in petto. Want wanneer uw huis ouder is dan twee jaar dan komt u in aanmerking voor het lage BTW tarief van 6%.

Wat kunnen wij als stukadoor allemaal verzorgen

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Vul het formulier in en maak een afspraak

U bent bij ons van harte welkom wanneer u een stukadoor in Den Helder zoekt. Vul het formulier in op de website of bel ons voor een afspraak. Wij komen dan met alle plezier bij u langs in Den Helder en u krijgt dan van ons een mooie offerte die geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co