• sterk in
    strak werk.

    Bergen

Stukadoor Bergen

Op zoek naar een ervaren stukadoor?

Bent u op zoek naar een stukadoor in Bergen? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf J. de Boer aan het juiste adres. Wij realiseren precies dat stuc- en pleisterwerk dat u wenst. Ook voor het behangklaar maken van uw muren schakelt u onze vakmensen in. Daarnaast hoeft u in Bergen geen ander bedrijf meer te zoeken als u ornamenten, plinten of lijsten wenst. Deze brengen onze vakmensen namelijk ook zeer zorgvuldig en correct afgewerkt aan. Ons stukadoorsbedrijf helpt zowel particulieren als bedrijven aan mooie strakke muren en plafonds. Wat mag onze stukadoor voor u in Bergen betekenen?

Haal onze ervaring naar Bergen

Stukadoorsbedrijf J. de Boer bestaat al sinds 1971 en is opgericht door Jan de Boer. In 1991 is het bedrijf overgenomen door Jaap de Boer, de zoon van Jan. Jaap is in 1982 in het bedrijf van zijn vader gestart als leerling stukadoor. Hij behaalde in 1988 zijn diploma vakbekwaamheid van de NAVAS (nu NOA). Nog steeds houdt hij zijn kennis en werkwijze actueel door diverse cursussen en workshops te volgen. Dit geldt voor het gehele team van Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Al onze medewerkers zijn volledig opgeleid, ervaren en denken desgewenst met u mee. Wilt u kennismaken met ons kleine maar zeer kwalitatief hoogstaande team? Neem dan nu direct contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer via 06-53663341.

De diensten van ons stukadoorsbedrijf

Welke opdracht u voor ons in Bergen ook klaar heeft liggen; onze stukadoor pakt elke klus graag voor u op. Onze stukadoor staat bekend om zijn veelzijdige en complete aanpak. Wij smeren bijvoorbeeld niet zomaar wat mortel op uw muur in Bergen, maar pakken elke klus zorgvuldig van A tot Z op. Hiervoor gebruikt onze stukadoor de beste materialen. Daarnaast maken wij vooraf duidelijke afspraken met u. Zo weten wij wat u van ons verwacht en weet u wat u aan ons heeft. Hierbij enkele voorbeelden van onze diensten in Bergen:

Schuurwerk verzorgen aan uw wand en plafond

Plinten, lijsten en ornamenten plaatsen

Stucwerk en gevelisolatie realiseren

Sierpleisters met korrel aanbrengen

Spuitwerk aanbrengen

Wenst u contact met onze stukadoor?

Wilt u graag een ervaren en betaalbare vakman in Bergen inschakelen? Kies dan voor Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij zorgen ervoor dat uw muren superstrak en behang- en tegelklaar zijn. Laat uw wensen achter op ons online contactformulier. Dan sturen wij u een vrijblijvende offerte op. U kunt onze stukadoor telefonisch bereiken via 06-53663341. Mailen mag naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl. Stukadoorsbedrijf J. de Boer is in Bergen uw partner op het gebied van stucwerk!

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co