• sterk in
    strak werk.

    Amsterdam

Stukadoor Amsterdam

Uw stukadoorsbedrijf in de regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een stukadoor in Amsterdam die top klasse stukadoorswerk kan leveren en daar ook garantie op kan geven? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij leveren alle stucwerk en doen dat voor de meest voordelige tarieven.

Een zeer ervaren stukadoorsbedrijf

Wij zijn geen beginners in het stukadoorsvak. In 1971 opgericht mogen we gerust zeggen dat we een zeer ervaren stukadoor in Amsterdam zijn. En vele klanten weten dat ook inmiddels nadat onze stukadoor hun muren voorzien had van het mooiste pleisterwerk. Stukadoorsbedrijf J. de Boer heeft daarom een naam hoog te houden.

Het mooiste pleisterwerk

Het blijft een mooi gezicht wanneer een muur van mooi pleisterwerk is voorzien. Wij zijn de specialisten in Amsterdam om het mooiste spachtelputz aan te brengen op uw muren. Wij kunnen vele opties aanbieden waarmee verschillende effecten bereikt kunnen worden. U heeft bij ons in ieder geval een ruime keuze.

Ornamenten en sierlijsten opgeknapt

Bewoond u in Amsterdam een historisch pand met ornamenten en sierlijsten en hebben deze renovatie nodig? Dat kunnen wij ook voor u verzorgen. En uiteraard kan onze stukadoor ook de oude verwijderen en nieuwe sierlijsten aanbrengen.

Een muur voor behang gladstrijken

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het sierpleisterwerk op uw muren weer wilt laten verwijderen om de muur weer van behang te voorzien. Onze stukadoor strijkt de muur weer helemaal glad en brengt een laag aan zodat het behang goed blijft plakken. Zoekt u dus een stukadoor in Amsterdam voor deze klus dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wat stukadoren wij allemaal

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Maak gebruik van het lage BTW tarief

De overheid wil de stukadoor graag een steuntje in de rug geven. Daarom betaald u bij ons maar 6% BTW wanneer uw huis ouder is dan twee jaar. Deze regeling is ook van toepassing in Amsterdam. Laat die kans niet liggen zolang deze geldig is.

Maak een afspraak met uw stukadoor in Amsterdam

Wij komen graag langs bij u in Amsterdam. Zoekt u dus een stukadoor in Amsterdam dan maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te nemen.

U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte die messcherp is en garant staat voor een top klasse resultaat.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co