• sterk in
    strak werk.

    Almere

Stukadoor Almere

Bij u in de regio

Bent u van plan om een stukadoor in te schakelen om uw muren weer helemaal in orde te maken? En zoekt u hiervoor een vakman in Almere die aangesloten is bij vak organisaties en het beste stucwerk kan leveren? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij zijn de stukadoor in Almere die het beste stucwerk kan leveren voor de beste prijs. Neem contact op met ons en wij komen bij u langs in Almere om u een offerte te geven voor het beste stucwerk.

Een familie stukadoorsbedrijf

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is een echt familiebedrijf met hart voor het vak. Al vele klanten die een stukadoor in Almere zochten hebben ons gevonden en weten inmiddels dat wij vakwerk leveren voor de beste prijs. Maak hier gebruik van en laat onze stukadoor ook uw muren weer helemaal in order maken.

Uw muren weer van behang voorzien

Heeft u ook ooit de bevlieging gehad om uw muren van spachtelputz te laten voorzien en bent u daar nu op uitgekeken? Wij zijn de stukadoor in Almere die ervoor zorgt dat uw muren weer helemaal geschikt zijn voor behang. Wij verzorgen deze klus regelmatig in Almere en al onze klanten zijn uitermate tevreden over het resultaat.

Uw plafond ook weer als nieuw

Wij kijken als stukadoor ook altijd even naar boven als wij een muur moeten stukadoren. Wij kunnen uw plafond weer helemaal als nieuw stukadoren met verschillende technieken zoals spuiten en stukadoren. En indien gewenst kunnen wij de randen afwerken met sierstrips om het helemaal netjes te maken.

Het tijdelijke lage BTW voordeel

Is uw huis ouder dan twee jaar? Dan kunt u bij ons gebruik maken van de tijdelijke regel dat u maar 6% BTW betaald over ons werk. Maak gebruik van deze tijdelijke maatregel en wacht niet te lang.

Wat kunnen wij allemaal verzorgen

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Neem contact op voor een afspraak

Twijfel niet langer en neem contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn de stukadoor in Almere die uw muren weer als nieuw kunnen stukadoren. Onze stukadoor komt met alle plezier bij u langs in Almere om de mogelijkheden door te nemen en een mooie offerte te geven.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co