• sterk in
    strak werk.

    Alkmaar

Stukadoor Alkmaar

Een mooie uitstraling

Een mooie wand met mooi stucwerk blijft toch altijd nog steeds de moeite waard. En om die wand zo mooi te krijgen is er meestal een vakman voor nodig. Wij zijn de stukadoor in Alkmaar die dat vakwerk kan leveren. Stukadoorsbedrijf J. de Boer stukadoort uw binnen en buitenmuren weer als nieuw. Wij leveren in Alkmaar vele stukadoor werkzaamheden en geven u tevens een NOA garantie het geleverde werk.

Al meer dan veertig jaar actief

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is al meer dan veertig jaar actief als stukadoor. En in die tijd zijn we niet onopgemerkt gebleven als stukadoor want vele aannemers, bouwbedrijven en particulieren die een stukadoor in Alkmaar zochten hebben reeds de kwaliteit van ons stukadoorswerk mogen ervaren.

Onze diensten in Alkmaar

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Spachtelputz

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Sierlijsten en ornamenten

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Uw muren weer klaar voor behang

Er zijn nogal wat huiseigenaren die hun muren in het verleden hebben laten voorzien van sierpleisterwerk en die daar nu vanaf willen. Voor ons is dat geen enkel probleem. Wij zijn de stukadoor in Alkmaar die uw muren weer helemaal glad kunnen strijken zodat ze weer helemaal gereed zijn voor behang of een kleurtje.

Het mooiste sierpleisterwerk

Wij zijn ook specialisten in het aanbrengen van sierpleisterwerk. Want ondanks dat velen dit pleisterwerk laten verwijderen is het nog steeds erg gewild. Wij bieden vele mogelijkheden aan om het mooiste sierpleisterwerk bij u aan te brengen. Laat onze stukadoor er maar gewoon iets moois van maken.

Prachtige ornamenten en sierlijsten

Veel oudere huizen zijn voorzien van de prachtigste ornamenten en sierlijsten. Wij zijn de specialist in Alkmaar die uw ornamenten en sierlijsten kunnen renoveren of vervangen. En uiteraard kunnen wij ze geheel nieuw aanbrengen als u ze op dit moment nog niet heeft.

De BTW regeling met 6%

Wanneer uw huis ouder is dan twee jaar dan hebben wij een mooi voordeeltje voor u in petto. Want in dat geval betaald u maar 6% BTW als u onze stukadoor het werk laat doen. Maak gebruik van die regeling zolang deze nog geldig is.

Neem contact op voor een afspraak

Bent u nog steeds op zoek naar een stukadoor in Alkmaar? Bel ons dan of vul het formulier op de website in. Wij komen graag bij u langs in Alkmaar om de mogelijkheden door te spreken en wij geven u dan een offerte die geheel vrijblijvend is.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co