• sterk in
    strak werk.

    Schagen

Stukadoor Schagen

Behoeft u een stukadoor?

Heeft u behoefte aan een stukadoor in Schagen? Om uw wanden en plafonds van prachtig stuc- en pleisterwerk te voorzien? Maak dan kennis met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij maken uw wanden en plafonds dusdanig glad dat zij volledig behang- en tegelklaar zijn. Wilt u uw plafonds laten voorzien van een sierlijk ornament? Of de grens tussen uw wand en plafond laten afwerken met een prachtige lijst of plint? Ook dat realiseren wij graag bij u in Schagen. Ons stukadoorsbedrijf staat bekend als de ervaren en veelzijdige partner voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact op met onze stukadoor als u strakke wanden en plafonds wenst in Schagen.

Wat wenst u van ons in Schagen?

Dankzij onze ruime ervaring en brede dienstenaanbod, kunnen wij elke klus in Schagen aannemen. Waar heeft u een stukadoor voor nodig? U mag ervan uitgaan dat een stukadoor van ons uw klus van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Eerst bespreekt hij uitvoerig met u uw wensen. Tijdens het realiseren van uw verzoek houdt hij er rekening mee zo min mogelijk rommel te maken in uw pand in Schagen. Onze stukadoor gebruikt daarnaast de beste materialen. Naderhand werkt hij zijn stuc- of schuurwerk zorgvuldig af. Hierbij een opsomming van enkele van onze diensten in Schagen:

Stucwerk

Spuitwerk

Decorwerk

Schuurwerk

Pleisterwerk

Meer over ons stukadoorsbedrijf

In 1971 is Stukadoorsbedrijf J. de Boer opgericht door Jan de Boer. Twintig jaar later is het bedrijf overgenomen door de zoon van Jan, Jaap de Boer. Jaap begon in 1982 als leerling stukadoor. Hij is nooit opgehouden met leren. Nog steeds volgt hij diverse cursussen en workshops om zijn kennis en werkwijze actueel te houden. Deze aanpak geldt overigens niet alleen voor Jaap. Het gehele team van Stukadoorsbedrijf J. de Boer is volledig opgeleid, al jaren ervaren en denkt graag met u mee. Bent u benieuwd naar onze vakmensen en wat zij voor u kunnen betekenen? Schakel Stukadoorsbedrijf J. de Boer in.

Benader nu onze stukadoor

Bent u op zoek naar een ervaren en betaalbare vakman in Schagen? Neem contact op met Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij maken uw muren en plafonds glad, strak en behang- en tegelklaar. Vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Of neem direct telefonisch contact op met onze stukadoor via telefoonnummer 06-53663341. Mailt u liever? Stuur dan uw verzoek of vraag naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl. Laat Stukadoorsbedrijf J. de Boer uw wanden en plafonds prachtig bewerken in Schagen.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co