• sterk in
    strak werk.

    Blokker

Stukadoor Blokker

Stucwerk in de planning? Zoek niet verder!

Bent u in Blokker op zoek naar een stukadoor die pas tevreden is als u dat ook bent? Als particulier? Of als aannemer of timmerbedrijf wellicht? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Stukadoorsbedrijf J. de Boer. Wij zijn opgericht in 1971 (!) en hebben ons de afgelopen decennia bewezen als de meest kundige en betrouwbare stukadoor van Blokker en wijde omgeving. Op deze pagina ontdekt u wat dit in de praktijk betekent als u in Blokker een beroep op ons doet.

Uw erkende stukadoor

Als u in Blokker een stukadoor wilt inschakelen, wilt u er op voorhand zeker van zijn dat het stucwerk volledig vlekkeloos gebeurt. Afhankelijk van uw voorkeuren kan dit bijvoorbeeld betekenen dat uw muren perfect glad afgewerkt worden om te kunnen behangen. Of dat uw wanden voorzien worden van sierpleisterwerk, spachelputz of spackspuitwerk in de precieze kleur en met de exacte structuur zoals u die voor ogen heeft. Hiervoor zit u helemaal goed bij Stukadoorsbedrijf J. de Boer! Maar wij hebben als stukadoor meer bieden. Andere vormen van stucwerk die wij met evenveel enthousiasme als kunde voor u uitvoeren, zijn:

Het aanbrengen van bealmortel, voor een beton- of natuursteenlook

Cementgebonden wandwerk

Airlesspuitwerk

Schuurwerk

Het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten, modern of klassiek

Wist u al dat wij een NOA-gecertificeerde stukadoor zijn en bovendien het Stuckeur mogen voeren? Zo weet u zeker dat alle genoemde werkzaamheden bij ons stukadoorsbedrijf in zeer capabele handen zijn. En voor alle zekerheid zijn ook de garantievoorwaarden bij ons stukadoorsbedrijf meer dan uitstekend.

Laat u in Blokker van professioneel advies voorzien

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich in Blokker niet dagelijks bezighoudt met stucwerk. Als ervaren stukadoor voorzien wij u dan ook graag van professioneel advies. Op basis van uw specifieke voorkeuren weet Stukadoorsbedrijf J. de Boer gegarandeerd een oplossing te realiseren waar u volledig tevreden mee bent. Niet alleen op korte, maar zeker ook op lange termijn. Wij gebruiken namelijk uitsluitend de beste, meest duurzame materialen!

De contactgegevens van uw stukadoor in Blokker

Weet u in Blokker al helemaal hoe wij uw wanden en/of plafonds in Blokker mogen komen verfraaien? Vraag dan direct een scherpe en vrijblijvende offerte aan bij ons stukadoorsbedrijf. Telefonisch bijvoorbeeld, door te bellen met 06-53663341. Of online, via ons contactformulier of door te mailen naar info@stukadoorsbedrijfdeboer.nl. Vanzelfsprekend kunt u zo ook bij ons terecht als u eerst nog vragen heeft over de vele mogelijkheden die Stukadoorsbedrijf J. de Boer u in Blokker te bieden heeft.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co