• sterk in
    strak werk.

    Berkhout

Stukadoor Berkhout

De stukadoor bij u in de regio

Bent u op zoek naar een stukadoor in Berkhout die het mooiste stucwerk kan leveren voor de beste tarieven? Neem dan contact op met ons. Want Stukadoorsbedrijf J. de Boer levert vak stucwerk voor de laagste prijs en geven daar ook nog eens garantie op. Wij kunnen zowel buiten als binnen stukadoorswerk leveren en zijn al vele jaren actief in Berkhout waar wij vele tevreden klanten hebben. Sluit u aan bij al die klanten en laat ook ons uw stucwerk verzorgen.

Een familiebedrijf in hart en nieren

Stukadoorsbedrijf J. de Boer is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1971 is het bedrijf inmiddels een begrip geworden bij al diegenen die een stukadoor in Berkhout zochten. Het bedrijf is klein van opzet zodat wij altijd de beste service kunnen verlenen en elke stukadoor bij ons is goed opgeleid. Voeg daar onze certificaten bij die wij hebben verkregen van diverse branche organisaties en u weet dat u met een vakman in zee gaat wanneer wij uw muren als nieuw stukadoren.

Maak gebruik van het lage 6% BTW tarief

Wanneer uw huis ouder is dan twee jaar dan komt u in aanmerking voor het lage 6% BTW tarief.
Aarzel niet te lang om nog van deze tijdelijke maatregel gebruik te maken en maak een afspraak met ons voor een aanbieding.

Wat kunnen wij als stukadoor allemaal verzorgen

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Muren gereed maken voor behang

Sierlijsten en ornamenten

Spachtelputz

Bealmortel

Sierpleisterwerk

Schuurwerk op muren en plafond

Cement gebonden wandwerk

Spack spuitwerk

Spuitwerk zonder lucht

Vul het formulier in voor een messcherpe offerte

Zoekt u naar een stukadoor in Berkhout en wilt u gebruik maken van de lage BTW? Neem dan contact op met ons voor een messcherpe offerte.
Wij komen uiteraard graag bij u langs in Berkhout om de status van de muren te bekijken en u krijgt dan van ons het advies voor de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden.

Uw muren geschikt voor behang

Zijn uw muren vervallen of zit er nog spachtelputz op en wilt u dat verwijderd hebben? Laat dan een stukadoor van ons uw muren weer helemaal gladstrijken.

Wij leveren de muur zodanig op dat de muur weer helemaal geschikt is voor behang.

Zowel voor particulieren als bedrijven

Wij leveren onze diensten ook aan bedrijven in Berkhout die grote klussen hebben.
Al vele bouwbedrijven hebben ons gevonden toen ze een stukadoor in Berkhout zochten en hebben inmiddels ervaren dat wij alleen top kwaliteit leveren als stukadoor.

Uiteraard zijn wij ook altijd bereid om een particulier in Berkhout onze diensten aan te bieden.

© Copyright - Stukadoorsbedrijf J. de Boer | Realisatie: Cees & co